• 6667
    çok anormal şeyler istemeyen taraftardır. basın gazına gelip yangına mahal verdiği doğrudur; yine basının, kuşgiller türlü türlü sıkıntılar içerisinde iken bizi de bu boka sürükleme isteği ve arzusu içerisinde olduğu da doğrudur. ancak:

    1) ozan konusu. sözleşme 1 günde bitecek bir iş, tutacaksan anlaş bitir, tutamıyorsan (kötü şeyleri başkan çıkıp söylemediğinden) gönder abdürrahim’i “arkadaslar osani verdik. yedi bicuk milyon ero, ben bu parayı culübe sokmasam nasik karsinisa çikarim; şimdi allah’ın ve sayın dzumhurbaskanimisin isniyle eve gidip uyuazaam. sosuklar sok mutlu içeride eğleniyorlar” desin.

    2) serdar aziz konusu. bir adam ya kadro dışı kalmıştır, ya kadro dışı kalmamıştır. 30 saattir haber pompalanıyor; ya çık “serdar’ın kadro dışı kalması gibi bir durum yok” de, ya da çık “evet; serdar kadro dışı kaldı, zamanı gelince sebeplerini açıklayacağız” de. çok mu zor? çıkma; resmi sayfadan “serdar’ın kadro dışı kaldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır; itibar etmeyin” yaz ya 1 satır yazı.

    3) linnes’in sözleşmesi. muhtemelen başkan bilmiyor ve ocak ayında bu adama biri teklif getirdiğinde öğrenecek ama linnes’in sözleşmesi sene sonu bitiyor. uzat kardeşim neyi bekliyoruz? teklifin gelmesini ve karşı tarafa pazarlık kozu vermeyi mi?

    5 ocak 2018’e kadar açıklama yapamıyorsun yeni transferler konusunda; anlıyoruz. yalnız şu an yukarıda bahsettiğim üç olay da bu kapsamda değil.

    sen sessiz kaldığın sürece x kişinin bilgisine itimat ediliyor; çünkü eldeki tek veri o. kulüpte kaos var mı? yok mu? ne oluyor. 193. algı yönetimi hatasını yapmaya devam ediyoruz.

    taraftar, şampiyonluğa inanıyor. şampiyonluk için gerekli takviyeleri de biliyor ve yönetimden içini ferahlatmasını istiyor. burada anormal bir durum göremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın