resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1185
    kendisinin bugün yaptığı açıklamalar gerçekten aslında ne kadar farklı ve şanslı olduğumuzu tekrar hatırlattı. benim hayalimde galatasaray genel kurulunun lise ve taraftar ile bir optimum uyumu var çoğumuz gibi. liseci zihniyet denilince sevmediğimiz bir sürü kavramı buna dahil edebiliriz ama kulübü liseden koparırsan tamamen veya taraftarın ağırlığını olması gerekenden biraz fazlaya kaçırırsan, sonuç ortada: al sana ali koç vizyonu.

    kesinlikle ben böyle düşünüyorum, biz bu rezil açıklamaları, avrupa neymiş yea vizyonunu görmüyorsak, bunu hissettiğimiz zaman taraftar olarak masaya yumruğumuzu vurabiliyor isek eğriye eğri doğruya doğru bunda hakkını verelim "dedelerin" de payı yadsınamaz.

    galatasaray'ın tarihinde yapacağı en önemli reform mevcut düzenine çok ince bir balans ile taraftarı da memnun edecek bir entegrasyonu yapabilmektir. bunun ama ne kadar hassas bir konu olduğunu bize yeniden hatırlattığı için vizyoner ali'ye teşekkürü borç bilirim.

    ben adım gibi eminim ki kendisinin bu entry tarihinde yapmış olduğu bu kepaze ve rezil beyanat bizim kulübümüzde olmaz, olmayacak. dinler dinlemez ilk tepkim şu olmuştur:

    iyi ki galatasaraylıyım!

    ligdeki durumumuzu falan unuttum gerçekten, biz çok daha anlamlı değerlere ve yapısal üstünlüğe sahibiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın