resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8919
    kendisi kesinlikle dünya yıldızı değildir. olsaydı zaten bizde kalmazdı yıllarca.
    en azından barcelona'nın ikinci kalecisi olarak gidebilirdi yani. ya da bir diğer dünya yıldızı takıma. ama hiç biri istemedi, 'istediler vermedik' demesin kimse çünkü o takımlar istediği futbolcuyu gerekirse parayı basar alır. ama almadılar çünkü kendisi galatasaray'ın standartları için uygun bir kaleci. formu düşük olduğu zamanlar kovaya dönüşür, bir bakarsın form tutmuş neuer ile kıyaslarız.
    yani devamlılığı yok, yetenek aslında var ama sanırım antrenmanlarda yeterince çalışmıyor.
    uruguay milli futbol takımında ve galatasaray'da yıllar boyu süren hatalı gol yeme sayıları, üst düzey bir kalecinin belki yirmi yıllık kalecilik kariyerinde yediğini üçe katlar. buffon, neuer, de gea, julio cesar gibi kalecileri kastediyorum burada çünkü bu kaleciler ile bir tutuluyor bazen muslera.
    o yüzden eğer galatasaray futbol takımı olarak bu vizyonla ilerleyeceksek, hani iki sene şampiyonlar liginde oynayıp üç sene hiç gidememek vs. o zaman kalsın jubilesini bizde yapsın. kişilik, karakter on numara kendisinde. bir de sevimliliği de var. zaten annemizin ligindeki çoğu kaleciden iyi hatta hepsinden iyi diyebiliriz. ancak kendimizi bir tık daha ileri seviyeye taşımak istiyorsak daha iyisini almalıyız. ama işte daha iyisini alacak gücümüz de yok. bundan çıracağımız sonuç kalmasıdır, tabi maaşının üçte birine ancak.
    edit: anlatım
App Store'dan indirin Google Play'den alın