• 20668
    18/19 sezonunun başından beri berbat oynamasına, bütün oyuncuları tel tel dökülmesine rapmen hala daha "oyuncular ruhsuz" diyenleri gördükçe kalbim sıkışıyor.

    arkadaşlar, bir takımda, neredeyse tüm oyuncular kötüyse, sorunun adresi bellidir. sezon başından beri takımın hiçbir planı yok. ne hücumda, ne defansta. sakatlar, eksikler, cezalar, üstümüze artık alenen oynanan oyunlar filan tamam ama daha sezon başı süper kupa maçından beri neredeyse hiçbir maçta taktiksel bir çaba görmedik.

    sorun çok açık. kadro, terim'e göre değil. insanlar "çıkın oynayın diyor" dediğimizde "hoca taktik bilmiyor mu?" diye saldırıyor. hayır. hoca taktik biliyor. biliyor ama uğraşmıyor. istiyor ki takımındaki oyuncu nerede ne yapacağını bilsin. tek tek oyuncuların ne yapacağına bakmadan genel bir taktik belirliyor. bu takımda öyle oyuncu 1 ya da 2 tane. bu oyuncu kadrosuna doğaçlama izni verince işler böyşe sarpa sarıyor. bazı oyuncuları oynatma, bazılarını ise oynatmama konusundaki inadı ve formsuzluğu da eklenince takım dağılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın