• 4875
    bu taraftar bu yönetimden ne istiyor bir türlü anlamış değilim. adamlar açıklama yapmış eğer bu bildiriden geri dönülmezse veya düzeltilmezse biz kulüpler birliği toplantılarına katılmayacağız diye. daha ne desinler? kulüpler birliğinden çıkalım havuzdan çıkalım bu işleri bu kadar kolay mı sanıyorsunuz? devlet tff aracılığı ile kulüpleri yönetir. ben küstüm oynamıyorum diyemezsiniz. artık şu yönetimi rahat bırakın! fatih hocam sen de lütfen bu şerefsiz federasyon ile ilgili konuşma açıklama yapma! olan galatasaray’a oluyor. biz saha içine odaklanalım cevabımızı orda verelim. biz bir olursak tüm rakipleri o sahaya gömeriz. daha önce yaptık yine yaparız.

    sessizlik ya da konuşmamak her zaman korkmak değildir. her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. yönetimin hatası şu; bu süreci iyi yönetemediler. eğriye eğri doğruya doğru demek zorundayız. fenerbahçe maçındaki puan kaybında hakemin hiç bir dahli yok. yanlış karar var evet ama skoru etkileyecek kararlar değil. biz o maçı kendi ellerimizle verdik. hala da onun ceremesini çekiyoruz. artık bunları bir kenara bırakıp futbola odaklanalım. fenerbahçe maçında gereksiz tepki verdiğimiz için asıl doğrandığımız beşiktaş maçında tepki bile veremedik.

    düşman kazanarak hiçbir yere varamayız. akıllı politikalar uygulayıp aradan sıyrılmalıyız. kendi işimize odaklanmalıyız. hedef tahtasında olursak yapmamız gereken hiç bir şeyi yapamayız.

    bir iki hatası dışında yönetimi başarılı buluyorum. teknik ekibi ve takımı sahaya kanalize etsinler. el altından düşmanlarla savaşa devam etsinler. yapmaları gereken bu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın