• 4874
    4 aralik 2018 tarihinde kulupler birligine trip atan kimsenin iplemedigi osuruk agirliginda bir bildiri yayinlamis guruh. bir insan grubu bir sureci bu kadar mi kotu yonetir. bu adamlarin yonetim kurulu olarak hepi topu iki tane temel gorevi vardi.

    1. fair play cercevesinde kulubun haklarini savun, kimseye ezdirme.
    2. hocanin istedigi oyunculari transfer edebilmesi icin ffp'ye sadik kalmak sartiyla oyuncu satip transfer butcesi yarat.

    adamlar ikisini de beceremediler. su sozlukten on tane rastgele insan toplasak, biz de bu kadar yonetebiliriz bu kulubu. mustafa cengiz'in galatasaray'dan oncesi yok. adam sudan cikmis balik gibi davraniyor sampiyonluktan beri. aldigi her karar hataliydi. yine de dursun zerzevatindan sonra elini tasin altina koyma cesaretini gosterdigi icin ustunu cizmek kolay degil. donemini tamamlamasini beklemeyi hak ediyor ancak bu surecte de dogruyu bulmasi ve galatasaray baskanina yakisani yapmasi lazim. iktidara olan bagliligini galatasaray'li kimliginin onune koymus ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir adami baskan yardimciligi, futbol sube sorumlusu, basin sozcusu gibi gorevlerden derhal almali. icinde bulundugumuz tablonun yegane sorumlusu bu vatandas. goz gore gore bu kulubu ezdiler ve bunu yaparken de gayet sistematik bir bicimde bunu mesru temellere dayandirarak yaptilar. o sistematik yapinin kolonlarindan biri de abdurrahim albayrak'in bizzat kendisi. buna alenen ihanet derler.

    maalesef yeni bir yonetim talep edecek durumda degiliz zira bu giderse yerine aday olacak dogru duzgun bir isim yok. lakin bu sartlar altinda mustafa cengiz'in saniye beklemeden abdurrahim albayrak isimli sahsiyeti gorevinden almasi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın