• 4870
    zerre kadar işe yaramadığını düşündüğüm kulüpler birliğinden çıkmayarak ama "çıkarız" diyerek bence iyi yapan yönetim.

    şu bahsedilen malum büyük resime bakıldığında zaten çıban başları bizi ötekileştirmeye çalışıyorlar. hep yapılan buydu senelerce. fransız denirken de elit kulüp denirken de yapılmaya çalışılan galatasarayı "kendini diğerlerinden üstün gören burnu büyük" olarak gösterme çabasıydı. yine yapılıyor ama farklı yöntemlerle. şimdi galatasaray "sorun yaratan kendini mahellenin abisi sanan" takım portesi çizip kendimizi soyutlamamızı ve diğer kuluplerinden bizden soğumasını istiyorlar. inanın en yürekten istedikleri ve en çok işlerine yarayacak şey bizi yalnız bırakmak.

    he şu var ki bizim gibi bir camia öyle milletin yanımızda durmayışıyla sarsılacak bir camia mı? kesinlikle hayır. ancak herkesin bize cephe alması en son isteyeceğimiz şey olmalı.

    o nedenle aslında isi vermeden "açıklama yapılsın" vurgusu bir hedef göstermedir. bu açıklamayı yapmakla yükümlü olanlar belli. tek sorun bu işi daha fazla dile getirilmesi farklı mecralarda. böyle o kişiler kaosun getirdiği baskı nedeniyle açıklama yapacaklar ve bu açıklama büyük ihtimalle istifa açıklaması olacaktır.

    son olarak "yaptıkları yanına kar kaldı" durumuna da çok içerlemiyorum. evet haksızlık ettiler ceza almadılar ama onlara en büyük cezayı, dağılmayarak, yıkılmayarak ve sezon sonunda yine şampiyon olarak verecek inşallah bu camia.

    şimdi tek beklediğimiz rüzgarı arkamıza almak. sonrasında ise zaten o "kuru dallar" kopacak kırılacak merak etmeyin derim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın