• 20595
    galatasaray’ın bir his takımı olduğunu kavrayamamış futbolcuları mevcuttur.

    saha içinde lider futbolcusu yoktur. lider futbolcudan kastım şu; takımı psikolojik olarak ayakta tutacak bir adam yok! yenilgiyi normal gören, profesyonel bakan, isyan etmeyen, doğru düzgün mücadele etmeyen bir yığın futbolcu... teknik, taktik konulara girmiyorum. ama sahaya bir karakter koyamıyoruz. bu sene ligde iyi oynadığımız tek bir maç bile yok! istikrarlı değiliz, aynı oyunu oynayamıyoruz. 2-0 öndeyken bile rahat maç izleyemiyoruz.

    fatih terim geçen sene geldiğinde lig sonunu işaret etmişti. lig sonunda deplasman sorunu fln kalmaz minvalinde bir şeyler söyledi. ama görüyoruz ki takım geçen seneden beri yokuş aşağı hızlı bir şekilde gidiyor. bu takımın bu halde olmasının tek nedeni bir forvet transferi ile açıklanamaz. koşmuyoruz ya da koşamıyoruz. takım kondisyonu çok kötü! bunları elbetteki fatih terim de biliyordur. tedavisi de yine kendisinde.

    biz bu sene klasik fatih terim takımı görmeyi ummuştuk ama beklediğimiz gibi olmadı. hoca da hepimiz gibi galatasaraylıdır ve bunları hepimizden daha çok düşünüp çözümü için uğraşıyordur. kendisine güvenimiz tamdır. biz devre arasından sonra koşan, mücadele eden, bir taktik dsipline sahip, pres yapan bir takım istiyoruz. transfer yapmanın kolay olmadığını biliyoruz. ama mevcut koşullarda hala iyi oyuncular bulunup alınabilir. isimli yıldız futbolcu da istemiyoruz. önemli olan isimler değil sistemdir. sisteme uygun oyuncu alabilmektir. basit bir örnek kasımpaşa diagne’yi bedelsiz aldı. eren yerine hepimiz sezon başında tercih ederdik.

    bir sistem belirleyip ona uygun oyuncular almalıyız. ve bu planlamada geçen seneden yapılmalıydı aslında geç kalındı. ama yapacak bir şey yok. fatih terim’e güvenmeli ve gereken dönüşümü sağlaması için kendisine destek vermeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın