• 20602
    ikinci yarı toparlanacak takımdır. her ne olursa olsun sahaya bir plan dahilinde çıkan 3 takımdan biridir. (bkz: kasımpaşaspor)(bkz: akbilspor)
    (bkz: 2 aralık 2018 beşiktaş galatasaray maçı)nda bizim bek oyuncularımız rakibin bek oyuncularına baskı yaptı, çünkü beşiktaş bekleriyle çıkıyordu. feghouli sağ içi selçuk sol içi kapadı, bizim beklerimizin boşalttığı alanı da, hangi bölgeden top çıkıyorsa orada oynayan stoperimiz kapattı. ve bu plan maç boyu işledi. son 5 dakikaya kadar beşiktaş pozisyona giremedi.

    belli bir taktik disiplinde modern bir anlayışı sahada uygulatabilecek 3 hoca varsa ligte biri de bizim başımızda. şu düzeni abdullah avcı uygulatsa sayfalarca metin yazılır hakkında. bu umudumu korumamı sağlayan temel etken.

    ama fatih terim'i övdüğümüzden çok yermemiz gereken bir nokta var ki o da takımın fizik durumu. kat edilen mesafeyi geçtim boş koşu yapamıyoruz maçlarda. sprint atan oyuncu yok. bugün fernando ve feghouli biraz tempolu oynadı o kadar. takımın maç kazanamamasının temel sebebi fizik durumunun acizliğidir.

    devre arasında iyi bir kamp geçirip fizik olarak seviye atlarsak. biri sol ayaklı 2 forvet, 3lünün merkezinde oynayabilecek lider stoper alabilirsek bu takım ikinci yarı minimum 38 puan toplar. avrupa'dan elenip lige dönersek ve ilk 5 maçı kazanırsak daha fazlası bile olabilir. bu sene tarihimizin en değerli şampiyonluklarından birini kazanacak potansiyele sahip bu takım.

    geçen sene öve öve bitiremediğimiz n'diaye gary mariano'nun bu halde olmasının tek sebebi fizik yetersizlikleri. bu adamlar ilk milli takım arasına kadar gayet iyi oynuyorlardı. hatta bunlara eren derdiyok'u bile dahil edebiliriz.

    fatih hoca bilir işini dedik güvendik, ligin fizik olarak en kötü takımını yarattı hoca. şimdi de bunu düzeltsin diye bekliyoruz çünkü biliyoruz ki taktik seviyesine yaklaşacak bir isim bile yok ligte ve bu takım taraftarıyla, tarihiyle, oyuncusuyla herkesi üst üste koyup mayısta şampiyon olacak güce sahip hala.
App Store'dan indirin Google Play'den alın