• 20552
    hepimiz biliyoruz ki, mariano (belki), belhanda, feghouli, sinan, eren, maicon, donk gibi adamlar hem tempo hem de hırs olarak fatih terim tarafından dizayn edilen bir takımın kapısından içeri giremez. bu zamana kadar sığır gibi koşan, sahanın her yerinde basan takımlar dizayn etmiş bir adam bildiğini mi unuttu? eldeki malzeme bu. hızlı futbol oynayabilecek, basacak, uçacak, kaçacak, ceza sahasına gelen topu kaleye sokacak adamı yok elinde.

    ben deplasmanda oynanan lokomotiv (28 kasım 2018) maçı sonrasında verdiği mesajın taraftara yönelik kısmında, “fantastik şeyler deneyebilir, sahaya genç genç adamlar sürebilirim” mesajını aldım. belki de içimden, alenen üstümüze oynanan, önümüz kesilen bu sezonda, cezalar da ortada iken böyle bir yapılanmaya gitmemiz gerektiğini düşündüğüm için bu mesajı almış olabilirim. zaten konuşmanın devamında verilen “o forvet ocakta gelecek” mesajı bize değil, yönetime idi.

    değerli okurlar, yazarlar; hepiniz, hepimiz, son yaşanan olaylar sonrasında devre arasına kadar olan fikstüre bakarak “puan farkını x tutar forvet alırsak şampiyonluk uzak değil” diyebiliyoruz. bunu dememizin sebebi ne yönetime olan güven, ne takım kalitesine olan inanç. tek sebebi fatih terim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın