resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17824
    istek, arzu, heves... bunlar guzel laflar, ama guclu degilsen olmuyor. temasli oyun istekle, arzuyla degil muthis bir fizik gucle oynanabiliyor ancak. bizde o yok. o da motivasyondan once antrenmanla olan bir sey.

    ikincisi, sen sahayi dogru parsellemiyorsan, iyi yayilmiyorsan, top ayagindayken hucuma nasil cikacagin belli degilse futbol istekle, arzuyla, hevesle oynanmiyor. cok kosmak, dogru kosmadiginda, hele taktik hatalari ve eksikleri kapatmak icin kostugunda bir ise yaramiyor. eger her kaptirdigin toptan sonra rakibin uzun pasla kontraatak yapabiliyorsa* ve sen hala ortadan driplingle ilerlemeye calisiyorsan bunun isteklik, arzuluk bir tarafi yok. eger sag veya sol kanattan cikarken oyuncularin konyaspor'un 23 kasim 2018 tarihinde sahamizda oynanan macta bilhassa ikinci yarida yaptigi kadar iyi pozisyon alip ucgenler kurarak baskiyi kiracak paslasmanin geometrisini ortaya koyamiyorsa bunun istekle, arzuyla cozulecek bir tarafi yok. fizik gucun de, taktik hazirligin da, konsantrasyonun da eksikse istekle, arzuyla hicbir seyi cozemezsin. selcuk bugun istedigi kadar istesin, arzulasin, gucu yetmiyor.

    ben istek, arzudan once akil gormek istiyorum sahada. takimin aklini teknik direktor verir. bu takim ne oynamaya calisiyor? top ayagimizdayken ne yapiyoruz? bunun istekle, arzuyla alakasi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın