• 20527
    takimin fizik kalitesi zayif, yetenegi zayif, kadro muhendisligi yerlerde. takimin teknik direktoru saha icinden cok disina odaklanmis, yazin bu takim ne yapmis belli degil. ndiaye gibi daha once azman oldugunu bildigimiz oyuncular bile yeterince kuvvetli, yeterince guclu degiller. takimin sahada ne oynadigi, neyi yapmaya calistigi belli degil. kadro kalitesi itibariyle olaganustu oynayacak halimiz yok elbette ama bir ortalama belcika ligi takimi kadar herkesin kisitli yetenegiyle bir gorevi yaptigi bir takim olabiliriz, olabilirdik en azindan, ama olamadik.

    yonetim basarisizligi, kadro kalitesizligi, hoca basarisizligi art arda geldi. 2018-2019 sezonunda cl'de ilk maci sans eseri kazandik. allah'a cok sukur tarihin en kolay cl grubundayiz, yoksa gol bile atamadan, sut bile cekemeden, 6 macta 30 gol yiyerek elenirdik.

    super ligde ilk yariyi 25-30 arasi bir puanla tamamlayacagiz. sonrasinda devre arasinda yonetim transferi, hoca antrenmani iyi yapacak, takim kalitesizligine uygun bicimde dogru taktikle, yuksek disiplinle, yuksek kondisyonla, cesaretle ve savasarak oynayacak ki bir seyler yapabilelim. yoksa mevcut halimizle kasimpasa'nin arkasinda yer aliyor olmamiz talihsizlik veya kasimpasa'nin ekstra performansindan degil. kalite olarak kasimpasa'nin gerisindeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın