• 503
    23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçında verilen penaltı sonrasında benim anladığım kadarıyla var, pozisyonun penaltı olup olmadığına değil pozisyon öncesinde herhangi bir ofsayt ya da faul durumuna baktı. hüseyin göçek, verdiği penaltıdan gayet emin. var'daki hakemler de aynı düşüncede olsa gerek ki o kısa sürede sadece pozisyon öncesi ofsayta ve faul durumuna bakıyorlar.

    ben var'daki hakemlerin bu pozisyona bakıp da penaltı diyebileceğini düşünmüyorum. bildiğim kadarıyla 3 tane hakem var var odasında. birinden biri penaltı değil der yani. bence bunlar penaltının kendisine hiç bakmadılar. bu da ayrı bir skandal. fıkra gibi ama değil. farklı farklı düşünmeye çalışıyorum ama nereden bakarsanız bakın elinizde kalıyor.

    bu duruma tepkisiz kalmamak lazım. bein sports üyeliği olan iptal etsin. gs'lı üye sayısı yüzde 20, yüzde 30 azalsın. anlasınlar böylesine büyük bir takım ile ta*ak geçilemeyeceğini. şu yapılanlar herhangi bir anadolu takımına yapılsa da aynı şeyi söylerim ama adamlar en büyük gelir sağladıkları takımı hedef alıp her türlü pisliği yapıyorlar. gerçekten mide bulandırıcı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın