resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17603
    soruyorum kendime. soruyorum, mükemmel kadro yapacaksak, cayır cayır kadro olacaksa terim ne iş yapacak? cayır cayır takım kendi kalitesiyle maçları alırken terim hangi kredileri kendine alacak? kadron kötü dahi olsa teknik direktör isen o kadroyu en iyi şekilde yöneteceksin, oynatacaksın! yok ben bu kadroyu yönetip oynatamıyorum diyorsan, fatih terim bunu kendisi söylemese de taraftarımız bunu söylüyor ve biz de görüyoruz zaten, bu kadro olumlu tek bir yol bile alamıyorsa sorumlu kim olacak?

    bu kadronun oynayabileceği en iyi oyun bu değil hülasa bu kadronun oynadığı oyun oyun değil! bu kadro yönetilmiyor, oynatılamıyor! bu kadronun mükemmel, 100 üzerinden 100,90, 80 oynamasına gerek yok ama bu kadro 70 de oynamıyor bu kadrodan 40 verim bile alınmıyor yani bu kadrodan alınması gereken yeterli bir oyun göremiyorum ben. crvena zvezda kendi evinde liverpool'u 2-0 yenebiliyor. şimdi doğru ve dürüst olalım kendimize soralım liverpool ile crvena zvezda arasında olan güç ve kadro farkı galatasaray'ın yerel ve şampiyonlar ligindeki rakipleriyle olan farktan daha mı azdır daha mı fazladır? doğru, dürüst ve samimi olalım.

    hayır değildir, daha fazla değil, daha azdır. peki bizden daha güçsüz ve imkanları kısıtlı bir takım olan crvena zvezda avrupa'nın birçok takımını haşat edebilecek liverpool'u yeniyor da biz niye yenemiyoruz? liverpool'u geç, kendi liginde dibi görüp yerleri süpüren schalke'ye oyun bile kabul ettirip galibiyetin kıyısına yaklaşamıyoruz. hadi schalke'yi de geç. peki süper lig?

    meramım bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın