• 12275
    7.11.2018 tarihi itibari ile, bence asıl şimdi olası bir şampiyonluk için gerekli moda girmiştir.

    kimse kusura bakmasın, kenetlenme, motivasyon falan filan bunlar güzel şeyler tabi ama işte iki maçta ivan drago karşısındaki apolloya dönünce kenetlenmeyi, bilmem ıvır zıvır başka alt toplum kandırmacalarını tersten gördük.

    bir kere bugün bence niye sözlüğün en şampiyonluk moduna uygun gün, çünkü gerçekler konuşuluyor, gerçek eleştiriler yapılıyor, çözüm önerileri sunuluyor, 22 şampiyonluk gelirse böyle yüzleşmeler ile gelecektir. tabi vatoz gibi fırsat bekleyenlerin yazdıklarını hakarete vardığı müddetçe kastetmiyorum, yoksa yıllardır yamayıp gelip haklı bir eleştiri yaptıysa ne güzel.

    son 3 maçı skordan bağımsız 60. dakikada bırakan takımın her mensubu eleştirilmelidir, eleştiriden ders alan şampiyonluk yolunda pay sahibi olur, ders almayan da defolup gider, yoksa 35 yaşındayım iniş çıkış dönemlerimiz belli bu döngü ders alınmazsa böyle devam eder, eleştireceğiz, eleştireceğiz ki döngünün doğasını olumlu anlamda bozalım.

    bu kenetlenin falan doğru zamanda yapıldığında güzel, yoksa şu anda tüm samimiyetimle bizi eleştirmeyin haykırışınan başka bir şey değil. kenetlenmede ne eksik var, biri bana allah için anlatsın, maçlara mı gidilmiyor, deplasman tribünü mü boş, iyi oynanan maçlarda yönetime, hocaya, oyunculara tepki mi var? ben söyleyeyim hiç biri yok.

    taraftar oyun görmek istiyor, bunu bekliyor, herkes üstüne düşeni yapacak ondan sonra çuvaldızı bırak batırmayı, sokacağımız yeri biz biliriz.

    bu platform önemli, hem de çok, buradan çıkacak nokta atış eleştirilerin meyvelerini göreceğimize inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın