resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 275
    g.saray açılımı

    futbol okulu açılışı için midyat'a giden adnan polat, ziyaret için kendisine teşekkür eden mor gabriel manastırı görevlisine "bu bir galatasaray açılımıdır" yanıtını verdi
    galatasaray başkanı adnan polat, dün sabah özel uçakla mardin'e giderek gsyiad üyeleriyle birlikte midyat'taki galatasaray futbol okulu'nun açılışına katıldı. polat, okuldan galatasaray için kaliteli futbolcuların çıkmasını beklediklerini ifade ederken, genel sekreter mümtaz tahincioğlu altyapı çalışmalarının sosyal boyutunun da son derece önemli olduğunu kaydetti. tahincioğlu, "bunun devamı gelecek. elimizden geldiği kadar bu yörenin çocuklarını kazanmak bizim menfaatimizedir. hem galatasaray hem de milli takım'a adam kazandırmak istiyoruz" diye konuştu. gsyiad başkanı ismail sarıkaya da konuşmasında sarı-kırmızılı ekibin altyapıya verdiği öneme dikkat çekti. açılışın ardından şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen polat, mor gabriel manastırı'nı ziyaret etti. manastırın girişindeki görevli, "fenerbahçe'de mardinli yöneticiler var ama burayı üç büyük kulüpten ilk ziyaret eden başkan sizsiniz" diyerek polat'a teşekkür etti. başkan da bu övgüye teşekkürle karşılık vererek "bu bir galatasaray açılımıdır" dedi.

    fenerli babaya nasihat
    öte yandan öğle yemeği sırasında minik bir galatasaray taraftarı, maçlarda sarı-kırmızılıların gol atmasına sevindiği için kendisini azarlayan fenerbahçe taraftarı olan babasını başkan adnan polat'a şikayet etti. sarı kırmızılı kulübün başkanı çocuğun babasına "bu çocuğa baskı yapma, bırak rahat rahat galatasaray'ın attığı gollere sevinsin" sözleriyle nasihat etti.

    şampiyonluk mumu dikti şampiyonluk mumu dikti

    midyat'taki mor gabriel manastırı'nı ziyaret eden galatasaray başkanı adnan polat, burada yetkililerden manastırın tarihiyle ilgili bilgiler aldı. manastırda mum dikerek dilek dileyen polat, ne dilediği sorulduğunda ise "sezon sonu şampiyonluk diledim" yanıtını verdi. öte yandan başkan adnan polat, beraberindeki yöneticiler ve eşleri, bugün de mardin'deki gezisini sürdürecek. sarı-kırmızılı kafile, dara köyü'nde sabah köy kahvaltısı yaptıktan sonra mardin'in nusaybin ilçesine geçerek buradaki tarihi ve turistik yerleri gezecek. ardından büyük otel'de yerel müzikler eşliğinde yöresel yemeklerden tadılacak.

    http://www.sabah.com.tr/...12/05/gsaray_acilimi
App Store'dan indirin Google Play'den alın