• 20343
    yetersizdir. lig için yetersizdir yazıyorum, avrupa hakkında konuşmak istemiyorum. bütün bir 2017-18 sezonunu gomis’in üzerinden oynayarak şampiyon olmuş takımdır. ne golcüsü, ne pas yapacak adamı vardır. karakter meselesi girmiyorum, anında sinen onlarca adam var bu takımda.

    bu durumun en büyük sebebi ise 2017 yılı yaz transfer dönemi. acayip paralar harcadık hem bonservis hem de yıllık maaşlar olarak. önceki transfer dönemlerinin hatalarından kısmen bu yaz kurtulacağız. bir sürü oyuncunun kontratı bitiyor. ancak ffp tepemizde iken maicon gibi, belhanda gibi, feghouli gibi korkunç maaş alan adamlar hala durmakta. maicon bu yaz da gördüğümüz üzere alıcısı olabilecek bir adam ve biz kendisini satarken bile zarar ederek gönderebileceğiz.

    diğer iki oyuncu hakkında yapılacak pek bir yorum yok. takımın kanını emmekteler. feghouli maaş olarak belhanda bonservis+maaş olarak takımı ellerinde tutmuş durumdalar.

    son olarak da en kritik yere gelelim. bütün bunlara rağmen yazın alınabilecek iyi bir forvet bir sezon daha bütün defolarımızı kısmen kapatabilirdi ve az biraz şans ile şampiyon olabilirdik.

    ancak görünen köy kılavuz istemiyor. bu çok kazanıp iş yapmayan adamlar gönderilmeden mutlu sona ulaşma şansımız maalesef yok. karardı bir anda gelecek, 6 kasım 2018 gecesi ise herşey daha da kötü olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın