resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8687
    eğer cool olmak istiyorsanız, böyle kimsenin görmediğini; kimsenin eleştirmediğini eleştirip sivrilebilirsiniz. bu muslera nefreti oradan geliyor. mesela belhanda övücülüğü de oradan geliyor. ben o kadar iyiyim bilgiliyim ki hepinizden; siz anlamazsınız sadece ben anlayabilirim ne kadar mükemmel oyuncu olduğunu kaprisi.

    muslera meselesi de öyle, sneijder de öyleydi. sneijder gitmeden uzun zaman önce bir temmuz akşamı şapkası kafasında boynu eğri tek başına gidecek demiştim. öyle şey mi olur saçmalama falan yazanlar olmuştu. muslera için de yolun sonu o olacak. sonrasında bir arap atı mı koyarsınız, nargileci mi sadece sizlerin bilebileceği iş.

    (bkz: 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı)
    penaltıyı zaten geçtim, öyle bi saçmalık yok. sadece çıkmalı mıydı çıkmamalı mıydı. o kadar fahiş bir çıkma hatası yoktu; daha hızlı davranabilirdi belki, mesafeyi iyi ayarlayabilirdi. top zor çevrilecekti fakat topun hızının az olduğunu düşünüp temizlemeye kalktı.
    diğer türlü o top ceza sahasına çevrildiğinde 6 pastan kime çarpar, hangi yöne gider belli olmaz tamamen refleksine kalmış 2 metre ötenden gelecek topu çıkarmak.

    neyse sahadaki 10 kişi+teknik ekip veya hakemler mükemmeldi, sadece muslera'nın suçuyla maç gitti. yep.. skor da 2-0 'dan 2-1'e geliyor 1-0 yenik falan düşsek neyse..

    bunun bir benzeri geçen yılki utanç gecesinde oldu. süper lig takım rekorlarının kırıldığı vodafona arenadaki 17/18 sezonu beşiktaş maçında. 3-4 gün önce 9 gol atmıştı beşiktaş. bizim maçta, o 9 gollük maçtan daha fazla şut, isabetli şut vs çekmişlerdi.. ortalama 3 dakikada bir şut. ama tabi adını anmayacağım vasıfsızın suçu görünmesin diye "mükemmel oynadık, muslera maç sattı, şerefsiz!!!!" falan denildi, maksat sadece ve sadece mustafa denizli'nin son döneminden daha kötü puan ortalaması tutturan zavallıya laf söylenmesin..

    tükete tükete ne hale geldik. güle güle tüketiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın