• 20336
    perşembenin gelişi çarşambadan belli olan takımdır. 28 eylül 2018 galatasaray bb erzurumspor maçından beri düşüşe geçen ve gitgide daha fizik kondisyon açısından zayıflamış takımdır. oynadığı tüm maçların ikinci yarısında rakiplerine teslim olmuş takımdır. kondisyonu güçlü bir takım olsaydık maç dörde beşe giderdi. defalarca farklı farklı yerlerde söyledik takımın kondisyoneri değişmezse şayet bu tarz maçları izlemeye devam ederiz.

    2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçını sadece "var" konusuna indirgemek bizi doğruya götürmez o yüzden önce öz eleştirimizi doğru bir şekilde yapmak gerekir. iç sahada 2 - 0 öne geçtiğin bir maçı 2 - 2 bitirmek sadece var ile açıklanamaz. bu maç özelinde kaybeden fernando muslera ve fatih terim' dir. muslera yaptırdığı gereksiz penaltı ile fatih hoca da yapmadığı müdahaleler sebebiyle maçın berabere bitmesine sebep olmuştur.

    ikinci yarı gözle görülür şekilde takımın boyu uzamış, fenerbahçe' nin yaşamasını beklediğimiz olayı öndeyken biz yaşadık. hatlar kopmaya başlayınca rakibin etkili gelmesine izin verdik.

    ndiaye ve belhanda rakip ceza sahasına giremeyen, şut çekemeyen orta saha ikilisi olduğu sürece de rakibin ve kilidini açamayacak takımdır. emre akbaba, fernando döndükten sonra iyi bir forvet alınması şartıyla hücumda akışkanlığı sağlayacak takımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın