• 495
    sinirden uyumam ben bu gece. tamam, takım olarak kötüyüz, bunu kabul etmemiz lazım. kapalı savunma açmak için hiç bir formülümüz yok. tek şansımız duran toplar, bugün de şans yanımızdaydı ve duran topla golü bulduk. ardından linnes'le ikiledik. maç 4-5 olur derken, inanılmaz bir sonuçla bitti ki kaybedebilirdik bile.

    skor 2-0 iken karşımızda tüm özgüvenini kaybetmiş ve daha fazla gol yememek için sahada bulunan bir takım varken nasıl oldu da oyun böyle döndü anlamıyorum. hakem hataları olabilir, penaltının çok ağır olduğunu, maç berabere gidiyor olsa verilmeyeceğini düşünüyorum. ikinci gol öncesi taç pozisyonu da gayet açık. ama bunlara sebep veren yine bizim takımın laubali oyunu. başka bir şey değil. yani ne olursa olsun karşındaki takımın hücum gücünü hafife almamak gerekiyormuş demek ki. gerçi o hücum gücünün bu haftaya kadar deplasmanlarda 1 (yazıyla bir) golü vardı, bize iki tane attılar.

    fenerbahçe açısından bu maçta kazanılmış bir şey yok. bu haftayı düşme hattında geçirecekler. haftaya da muhtemelen yine puan kaybederler. çünkü çok kötüler. ama asıl kaybeden biziz. kendi sahamızda 2-0'dan puan veriyoruz ezeli rakibimize ki, tarihlerinin en kötü dönemlerini yaşıyorlar. oyun kötü, forvetsizlik çok daha kötü. takımda hiç yaratıcılık, gol opsiyonu yok. takımın kontra atak gücüne güveniyordum ama bugün o da patladı. nasıl toparlanacağız bilmiyorum, sakatlar takıma dönerlerse bir nebze iyileşir miyiz, bilmiyorum. ama sezona forvetsiz başlamak çok şey kaybettirdi bize. o kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın