• 20318
    entry yazmadan önce takımın gelir ve giderine bakmalarını tavsiye ettiğim taraftara sahip futbol takımı.

    beşiktaş iki sene şl'ye katıldı aldığı para belli, oyuncu sattılar bedeli ortada ona rağmen %35 küçüleceğiz dedi başkanları. doğru, kur ile borçlar katlanmış oldu ama zaten + da değiller. bizim de biran evvel bu ocak temmuz masallarını bırakmamız lazım. kazancın ortada hiçbir oyuncuya 3-4 milyon euro verecek gücün yok ama veriyorsun hatta daha fazlasını. imza parası uydurdular, sonra bonservisi olan oyuncuya da vermeye başladılar. uyanın arkadaşlar yazık paranıza millet komisyon olarak dağıtıyor bizim forma, bilet gibi katkılarımızı bir de üstüne küçük görüyor taraftarı. benim gözümde sabah işi için erken kalkması gereken adam ona rağmen maça gidip destek oluyorsa, deplasmana katlanıyorsa en büyük galatasaraylı o'dur. 20 milyon lira sözleşme kovalayan tornunun tornunu kurtarmış adam değil. laflara bakarsak neler denmiyorki, yaptıklarına bakalam biz. bir lirasını bırakmaz bu adamlar boşverin cepten vermeyi, destek olmayı.

    iki üç senede bir yapılanma, kadro değişimi, ne oluyoruz arkadaş. paranın aktığı premier ligde yapılmıyor bu. mourinho bile ki adam tek ligde değil, damgasını vurmadığı lig kalmadı her istediğini alamıyor mecbur kalıyor beğenmediği oyuncu ile oynamaya. oynattığı oyun ve oyunculardan çok şey bekleyen yapısı ile kısmen çağ dışı kaldığı da söylenebilir. ffp ortada, deniz yoktu şimdi daha fazla sıkıntı var. üretime, yetiştirmeye dönmek lazım. kaçınılmaz bu, yoksa ya satılacak ya da batacak kulüpler. bir taraftan diyorum devlet bu kadar insanı rızasıyla uyutan araçları korur destekler ama belli olmaz.

    üretim dedik, kimse kusura bakmasın. bu scoutlar ile eski futbolcular ile bu iş olmaz. aşık adam lazım. piyangosu ribery bu işin. o seviyeyi görmese de takıma ve sisteme uygun, karakteri düzgün iyi profesyonelleri bulmak da scout işi. illa 18 yaşında olması gerekmiyor. biz menajer üzerinden ilerliyoruz henry gibi ya da garry. maaş üst sınırı belirlenmeli. avrupadan teklif gelirse satmak kolay olur, oyuncunun hedefi de olur. arapların verdiği parayı baz alarak teklif yapılmamalı, gelmesin öyle oyuncular.

    benim bildiğim insanlar para için, geleceğini sağlama almak adına gurbete katlanır, biz dur gitme diyerek 2-3 katını veriyoruz. selçuğa, buraka, sinana vs. aynı hatayı ozan ile de yapmayalım, bunlara verilen paralar uçuk doğru referans gençler olsun. fosiller gidecek yavaş yavaş iyi kontratlar kalmalı elimizde, işine gelmeyen gitsin. garry zammı kapmadan da diyordum verilmemeli diye ama millet uçuyor kaçıyor dedi. belhanda, fegholi, muslera, selçuk bu miktarlar akıl alır gibi değil sağolsun aysal. iki lig, şl'de çeyrek yıllarca beli doğrulamayacak takımın. ne varsa sattık yine bitmiyor. başarısı olmayan ×10 kat zarar veren daö saymam bile onu yaptıklarını düşman yapmaz açık olurum diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın