resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17394
    takımdaki sorun konsantrasyon veya sakatlıklar değil ana sorun takımın herhangi bir taktik anlayışının olmaması. malesef aylardır forvetsiz oynamak zorunda kalacağımız belli bunla ilgili değil çözüm mantıklı bir deneme bile yok. tek aksiyon koy uzun boylu birini elbet bir seyler olur.
    her maçta muslera önündeki oyunculara bir şeyler anlatma derdinde topla ilerleyin kanatlara doğru açılın gibiçaresizce. takımın topla çıkamama topu rakip sahaya götürememe sorunu ayyuka çıkmış ama yine ne çözüm var ne de herhangi bir çaba. sürekli sabit durağan orta saha yavaş top alışverişi yapan oyuncular aynen devam. bu soruna da birilerinin kafa yorduğunu düşünmek iyimserlikten öte.
    kanat aksiyonlarını ele alsak yine ayni elde hiçbir şey yok. her maç özellikle ilk yari ruhsuz rastgele dağılmış hiç bir bağı olmayan şekilde oynayan bir takım.
    teknik ekip teknik konularla ilgili ne yapıyor açıklasınlar da bilelim. bu sene fatih terim dahil tüm teknik kadro minimum eforla devam ediyor ve bence fatura onların.
    yazık bizler zaman ayırıyoruz dert ediyoruz onlar profosyonel olarak işin içindeler ama sadece izliyorlar .
App Store'dan indirin Google Play'den alın