• 20283
    2018-2019 sezonunda 2018-2019 transfer sezonunda gerekli hamleleri yapmadığı için devre arasına kör topal futbol oynamaya mecbur bırakılan takım.

    28 ekim 2018 yeni malatyaspor galatasaray maçında ilk 11'de geçen seneden farklı olarak sol bek ömer bayram ki nagatomo sağlam olsaydı o oynayacaktı stoperde ozan kabak kendiside altyapıdan geliyor ve orta sahada 2017-2018 sezonu devre arasında satıp geri aldığımız ndiaye oynadı. geçen sezon sonunda herkesin hem fikir olduğu tek konu takımın ilk 11 için bir sol stoper, bir forvet ve ciğersiz bir orta sahaya ihtiyaç duyduğu yönündeydi. üstelik bu eksikler stoperde denayer ve forvette gomis'in tutulması kaydıyla isteniyordu en azından ben öyle düşünüyordum. ne yazık ki denayer gitti yerine kimse alınmadı gomis satıldı yine yerine kimse alınmadı.

    son haftalarda yaşanan sakatlıkların takımın düşüşünde etkisi olduğu muhakkak ama bariz yapılan yanlış kadro planlamasının bu düşüşte ki en büyük etken olduğu apaçık gerçek. hayıflanmamak elde değil koca transfer sezonu boyunca ilk 11'e bir sol stoper ve bir forvet bulamadık. bu iki eksiklik bize pahalıya mal oluyor ve olmayada devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın