• 219
    en zayif halkaniz kadar guclusunuzdur. bana gore geri dortlumuz baskı altında kaldıgında cok dusuk yuzde ile topu orta sahaya yada forvete aktarabiliyor, orta sahada mucadele gucu yuksek yaraticiligi sinirli oyuncular var, bu nedenle ileri uctaki kaliteli ayaklar cift filtre'den gecmis kendilerine zorla ulastirilabilen kotu toplarla hep markaj altinda bulusabiliyorlar. bu da oyunu tıkıyor.

    barcelona tabii ki uc ornek olcak ama real'li oyuncular barcelonaya baskı yaptıklarında barcelona kendi ceza sahası icinde coklu ucgenler kurup topu orta sahaya o kadar iyi aktarıyor ki oraya baskıya gidip maymun olan real'li oyuncular bir daha baskı kurmaya inanarak gitmiyorlar zaten. aslında macın berabere gittigi bu anlarda bile real psikolojik olarak yenik duruma dusuyor.

    fener ve bursa maclarinda bu baskidan baya etkilenmisti bizim takım. dun panatinaikos bu baskıyı macın buyuk bolumunde gosteremedi, o nedenle geri dortlu ve orta saha pas yapar gibi gorundu. bunun bu macta yanıltıcı oldugunu dusunuyorum.

    takımın mucadelesine eyvallah diyorum, istah ve istek ust seviyedeydi fakat oynanan oyun yeterli olur mu kendimce cozemedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın