resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17351
    takima sezon basindan beri top oynatamayan hoca. sakatlik oydu buydu suydu demesin kimse bu takimin ideal 11'le de ne oynadigini gorduk. gecen sezon icin sonuc ne olursa olsun kendisiyle ilgili tek bir elestiride bulunmayacagima soz vermistim kendime.

    fakat bu sezon? koskoca yaz kampi gecti siz ne calistiniz? ligin neredeyse yarisina geldik ve takim her mac ayni sorunlarla bogusuyor? cozum namina tek bir degisim yok?

    oyun kurulacak topu almaya gelen kimse yok herkes ilerde dizilmis top bekliyor. sen istersen dunyanin en kalitesiz oyuncularina sahip ol o oyunculara guzel kardesim oyun kurulurken sen sen ve sen geriden topu alacaksiniz almazsaniz oynatmam dersen gider alirlar yani. demek ki sen bunu calistirmiyorsun ve suanki sistemden memnunsun? kac hafta oldu hala oyun kuramiyoruz ve hala futbolcularin arasinda mesafe olarak daglar kadar fark var. 3 milyon euro kazaniyorsun hocam birakalim bu romantizm islerini de biraz teknik taktik futbol konusalim. sana muhabirlerin soramadigini biz soralim: galatasaray futbol takiminin sistemi nedir? antrenmanda ne calisir? yazik gunah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın