resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5939
    teknik direktör demeye dilimin varmadığı boş insan. tutturulmuş fizik olarak iyi bir takım bıraktı diye. bu adam süper lig 2017-2018 sezonunda galatasaray'ın başında 8'i iç saha 8'i deplasman olmak üzere 16 maça çıktı. östersund faciası sonrası 8 haftalık periyotta oynanan futbola herkes tav oldu. buna bende dahilim. gerçi 24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçında teknik direktör falan olmadığına iyice kanaat getirmeye başlamıştım. neyse. şimdi bu 8 haftalık periyotta çıktığımız maçları tek tek inceleyin takım 60. 70. dakikalardan sonra tel tel dökülüyordu. maçları izlemenize bile gerek yok. sözlükte maçların başlıklarına bakmanız bile yeterli.

    neden 8 haftalık fikstürü baz olarak konuşuyorum? çünkü 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçından sonra bu takım tepetaklak aşağı gitti. bunun üzerine konuşacak herhangi bir şey yok. 8 haftalık periyotta yeniden dizayn edilmeye çalışılan kayserispor ve sivasspor'a karşı farklı galibiyetler aldık. daha ligin başıydı. sonra bu takımlar sistemini oturtunca biz dahil olmak üzere* beşiktaş, fener, başakşehir hepsinden puan almayı başardılar. tudor, ligin 2.devresinde bu takımlarla karşılaşsaydı bence tam tersi skorları yapmaları kaçınılmazdı. yine 8 haftalık bu periyotta oynadığı rakiplerin ikisi 12 puan puan toplayıp küme düşen karabükspor ile 33 puan toplayıp küme düşen osmanlıspor olmuş. berabere kaldığı antalyaspor* düşme hattının sadece 2 basamak üzerinde tamamlamış. yine düşme hattının bir basamak üstünde ligi tamamlayan konyaspor'u seyircisiz oynanan maçta 2-0 yenmiş.* antalya ve konya ligin başından sonuna kümede kalma mücadelesi vermişti hatırlayın. ve sonra olarak galatasaray başında son maçı olan 17 aralık 2017 yeni malatyaspor galatasaray maçında takım yine hem fizik olarak hem oyun olarak nal toplamış ve yenilmiştik. yine bu tüm bunlar olurken galatasaray futbol takımı sadece süper lig ve ziraat türkiye kupasında mücadele ediyordu. fizik/kondisyon olarak çok iyi takım bırakmıştı yeeeeaaaaa diyenler 9. haftadan sonra çıkılan deplasmanlardaki halimizi bir hatırlasınlar ya. en kötü kısa özet izlesinler. oynadığımız her dişli rakip fizik kondisyon nasıl olur dersi verdi. sahada dayak attılar resmen. balık hafızalı olmayın hatırlayın.

    son olarak iç sahada tudor da iyi oynatıyordu diyor ya bazı arkadaşlar e kardeş, terim'de iyi oynattı. o sayede şampiyon olmadık mı zaten? tudor gibi arasında 9 puan fark olan fenerbahçe'yi gol atamadan elinden kaçırmadı yani. beşiktaş, trabzonspor ve başakşehir'i 2'şer golle uğurladı. galatasaray futbol takımının 2018-2019 sezonunda top oynamadığı aşikar. ama lütfen! tutup bu futbol cahilini badem gözlü yapmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın