resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17289
    rotasyonu genişletmek amacı ile yaptığı hamleler ters tepmiş gibi görünen hoca, imparator. formda ve hazır 4 tane bile oyuncumuz yok ve bunun sorumlusu kendisi.

    başarıda hocaya övgüde bulunduk şimdi de takım sakat, formsuz ve taktik olarak birşey ortaya koyamıyor maalesef.

    tek başarı ölçütü lig şampiyonluğu değil, iyi futbol da izlemek istiyoruz. capello-real olayı gibi, büyük camiaların talepleri başka ki bu büyüklükte çok emeği olduğu için eleştiriler dengeli ve yapıcı olmak zorunda.

    dün schalke maçı öncesi sözleşme ve maaşı ile ilgili yazmıştım onu geçersek en can sıkıcı olay şu hücumu seviyorsun hocam ama bir tane set, kurgu atak yok kaç maç oldu. hızlı oyuncuları kaçır ya da yaratıcılıklarına bırak, yan top vs. sarri napoli şimdi chelsea, favre nice-dortmund gibi bir dokunuş var mı bence kesinlikle yok. ee seni yere göğe koyamadı oldu ki böyle bir hoca çıktı geldi ona ne diyeceğiz?
    hoca diğer tür grupta sanki. oyuncuya özgürlük verirsin tamam da bizde o tip takımı sırtlayacak kim var? hagi, sneijder, lincoln, alex, talisca, jaja ? kabız oyun, üretkenlikten uzak ve istikrarsız oyuncuların ayağına mahkum kaldık. sunulan çözüm de şu, ocak, haziran yine ocak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın