resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15483
    magazin sever biri olarak; şarkıcı berkay şahin'le ettiği kavganın en ilginç noktası, olayın arda'nın karısının eski sevgilisi umut evirgen'in mekanında yaşanmış olması bence. arda gibi şeklen muhafazakar takılan erkekler, karılarının eski sevgililerinin mekanlarına eğlenmeye gitmezler. kavga mavga çıkacak bir yaşanmışlık olup olmaması mühim değil. başka yer yokmuş gibi oraya gitmezler. bir de arda gibilerin gittiği mekanların sahipleriyle sohbeti muhabbeti yakınlığı olur, olmasını da isterler. dolayısıyla arda'nın oraya gitmiş olması garip. karısı ile ilişkisi başladıktan sonra da gitmeye devam ediyor muydu yoksa ilk kez mi gitti bunları baya merak ediyorum.

    her neyse kendisi yaptığı açıklamada berkay'la eskiden husumeti olduğunu kabul ediyor. bu husumetin, caner'in eski karısı ile evli olduğu zaman berkay'la ilişki yaşamış olmasından kaynaklandığı malum. yani mesele kız meselesi. eğer sorun başka bir sebebten kaynaklansaydı, arda'nın işe karı - kız karıştırmayacağına eminim * ama problemin çıkış noktası kız meselesi olmasından dolayı arda'nın bu noktada rövanşist duygularla hareket etmiş olma olasılığını yüksek görüyorum. doğrudan bir taciz olmasa dahi bir imada bulunma, ortaya konuşur gibi kıza ithafen bir şey söyleme veya berkay'ı karısının yanında küçük düşürme amaçlı bir şey yapılmış olabilir. bu düşüncemi oluşturan şeylerden biri de berkay'ın hiçbir şey yokken arda ve burak'a bulaşacağını zannetmiyor oluşum. berkay belayı üstüne çekecek tipte bir adam ama direk arda ve burak'a bulaşıp kavga çıkartacak bir tipte biri olduğunu sanmıyorum. arda'ya bulaşmak, kavga çıkartmak veya bir kavganın fitilini ateşleyecek bir şey yapmak hem güç * hem cüret gerektiren bir şey. berkay gördüğüm kadarıyla piç erkek modelinde biri. dolayısıyla o kavgada esas başlangıç eylemlerini yapan tarafın arda'nın olması mantığa daha uygun.

    ben mekandaki kavgayı ve berkay'ın burnunu kırmasını çok aşırı büyütmüyorum. evet kötü ve ahlaken sakıncalı bir şey ama bir anlık alevlenmeyle, sinirle kavga etmiş olabilirsin. herkes etmiştir veya edebilir. esas problem olay durulduktan sonra, yani sinirler biraz yatıştıktan sonra bile isteye tercihen hastaneye silahla gitmesi. bunu hangi akla hizmet yaptığını, çevresindekilerin nasıl engellemediğini çok merak ediyorum. medyaya yansıyan kamera görüntülerine göre hastanede berkay'la bir odaya giriyor ve ortada silah var. aklı başında kimse böyle bir şey yapmaz. daha henüz burnunu kırdığın biriyle, tekrar kavga çıkma olasılığı var iken yanında silah bulunduramazsın. hastanede sen hiçbir aykırı harekette bulunmasan sadece berkay'dan sebeb bir kavga çıksa bile silah var orda böyle bir şeyi nasıl hesaba katmıyor akıl tutulması resmen. ''karını taciz ettiğime inanıyorsan beni vur'' demesi sanki ''bak ben canımı ortaya koydum'' gibi bir şovenist bir inandırıcılık beyanı olsa da ifade ediş şekline göre ''zaten kullanmaya götün yemez'' ''çok delikanlıysan, madem bana inanmıyorsun kullan lan o zaman'' gibi karşı tarafı tahrik edici bir boyuta da geçebilir -ki arda'nın silahı masaya fırlatırken ki fevri davranışları ikinci söylediklerime daha yakın gözüküyor.

    kendisine tavsiyem, biraz karısını ve doğacak çocuğunu düşünüyorsa ülke dışına çıkması. neresi olduğu hiç mühim değil. amerika olur, dubai olur falan. gideceğini ise pek zannetmiyorum. birincisi bu olaydan sonra suçlu gibi kaçtı, berkay'dan kaçtı, büyükleri kulağını çekti o yüzden gidiyor dedirtmek istemez. ailem, arkadaşlarım burda iyi kötü bir kulübüm var beni kamufle edebiliyorlar diye düşünerek hiçbir şey yokmuş gibi devam edecek. kendi psikolojisini, düştüğü durumu ve ülke içindeki rezalet imajını geçtim, orası beni ilgilendirmez ama ailesini biraz düşünüyorsa bir süre ülkeden ve herkesten uzakta kalmasında yarar var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın