• 20159
    yahu ne heyecanlı adamlarsınız ya. futbol tek takımın oynadığı bi oyun değil şunu bi anlayın.
    (bkz: 6 ekim antalyaapor galatasaray maçı)
    iddia ediyorum, bu maçta bizim yerimize liverpool oynasa, karşısında da antalya'nın oyun mantığıyla oynayan bi takım olsa maç 0-0 gittiği sürece liverpool bildiğimiz gördüğümüz o efsane hızlı hücumlarını yapamazdı. ha, öne geçerse durum değişir. ama allah aşkına maç 0-0 iken, yarı sahayı topla geçtiğimizde hala önümüzde 11 antalyalı duruyoken nereye hızlı gidiyorsunuz?
    ikiye birler, şutlar ince paslar hepimiz isteriz. ama bi düşünün 2 yıl önceki kadroda bruma'yı çıkar, takımın hızlı hücuma çıkma ihtimali yoktu. 0. herkes statik, dinamik olmaya çalışsa bile yavaş kalan adamlardı. bu takım da bunu yapamıyor. çünkü ne sneijder var, ne babel var, ne duvar özelliği olan bi forvetimiz, ne de dar alanda çok iyi çalımlar atabilecek bi oyuncumuz. bu takımın deplasman değerlendirme kriteri savunması olmak zorunda. 0 pozisyon bir son dakika karambolu vererek bitirdik maçı. net olmasa da 2 3 gol pozisyonumuz da vardı.

    bir de unutmamak lazım ki, liverpool yüz milyonlarca euro harcayarak o bahsi geçen oyununu klopp'un 3. yılında doğru düzgün oynamaya başladı. biz, para harcamadan 6 ayda oluversin istiyoruz bi şeyleri.

    gerçeklikten kopmayın arkadaşlar. gerçeklikten uzaklaşmak felakete sürükler. bakın, çok yakın geçmişte milletimiz bir kere uzaklaştı, ülkece krize girdik.
    banane ben o oyunu istiyorum diye ısrar etmenin faydası yok. keza şu an dünyanın en değerli iki takımı barcelona ve real kendi liglerinde sallantılı bi şekilde gidiyorlar oyun olarak. manchester united tüm eleştirilerin odağında. city bile kevin yokken oyunu tatmin etmiyor.
    yok öyle karşındaki takıma mutlak üstünlük kurmak. her takım güçlü. yahu kaç kez gördük bu ligde daha 7. haftada liderin direk rakibiyle oynamadan iki mağlubiyeti çoktan almış olduğunu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın