resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17112
    3 ekim 2018 porto maçına takımını çok iyi hazırlamış hocamızdır. ancak duran toplardaki başarısızlığımız sonucu gol yedik. zaten bekliyordum. sürpriz olmadı.

    üzülerek söylüyorum ki bam bam bam oynayan bir takımımız yok. yani bu ne demek ? elindeki kadro buna müsait değil. takımı yöneten, uzaktan şut tehditi olan hagi yok. kafa toplarında etkili, son vuruşu etkili olan hakan şükür yok. popescu gibi üst düzey bir stoperi yok. oyunu karşıya yıkacak futbolcuları yok. bu durumda da bam bam oynayamıyor. elinde tam bir kontra atak takımı var. sinan'ı da ileri uca koyarsa takım komple bu tanıma uyuyor. ki porto maçı da bize bunu gösterdi. özellikle deplasmanlarda bu mantaliteyle oynarsak başarılı olacağız gibi. onyekuru ile rodri'yi aynı anda takıma koymalı. ndiaye ile birlikte bir anda rakip kaleye gitmeliyiz. elinde üst düzey bir 10 numara ve pivot, top saklayan yerden ve havadan iyi oynayan forvetin olmadıkça set hücumu unutmamız lazım.

    muslera topu alıp takımın yerleşmesini falan bekliyor. bu tip durumlarda takımı iyi takip edin. top %90 rakipte kalıyor. oyunu karşıya yıkmaya çalıştığımız her maçta başarısız olduk. bu sezon haddini bilerek oynaması gereken bir galatasaray var. hoca takımı elindekilere göre oynatmalı. kendi mantalitesinden birazcık da olsa uzaklaşmalıdır. porto maçı buna örnektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın