resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17074
    artık galatasaray' dan ayrılmaması gerektiğini liselilerin* de anlaması gereken efsane hocamız.

    bizim ferguson*' umuz olması gerektiğini kendisi de, taraftarlar da anladı. nokta. hatta 3 nokta...

    belki daha önce de yazmışımdır, hoca ile dünya görüşümün uyduğunu sanmıyorum. kendisi tüpçüyle yanyana sırıtarak imza atarken "babam(u: babam hep "fatih yaramaz bir adam, mehmet ağar bağlantıları var" şeklinde kötüler ve sevmez hocayı, ideolojik sebepler itibariyle...) haklıymış, sildim seni" dedim. küfür bile etmişimdir. hayatımda yaşadığım en büyük hayal kırıklıklarından biriydi o an. hala da kızgınım zaten. üzerinden seneler geçti hala daha kızgınım. ancak tüm yaşananlara rağmen kendisini sevmeyi, merak etmeyi, bunca lafa ve kızgınlığa rağmen, hiç bir zaman bırakamadım.

    ekrandan gördüğüm kadarıyla yaptığı hatalar dolayısıyla üzgün. diyelim ki yaptığı hatalar umrunda değil. farketmez!
    bize iyi geliyor, tarihimize iyi geliyor, galatasaray' ımıza iyi geliyor. e o zaman bu adama iyi bakacaksın, o nasıl profesyonel futbolcusuna iyi bakıyorsa sen de ona iyi bakacaksın. çünkü seni hem başarıya götürüyor, hem imajını koruyor.

    "bence hoca 3 başkan gücündedir" diyerek bir efsaneyi de hatırlatmak isterim:

    --- alıntı ---

    https://www.youtube.com/watch?v=9LcSw74RHEA

    --- alıntı ---

    hoca ile ilgili tartışılabilecek tek şey, hocanın sonrası galatasaray. sonrası için*, manchester united' da yaşanan ferguson sonrası sendromu yaşamamak adına, hazırlık yapılmalıdır. ya hocam hazırlasın sonrasını, yada kendilerini hazırlasınlar birileri*...
App Store'dan indirin Google Play'den alın