resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3999
    bence rahat bırakılması gereken oyuncu. çok ruhsuz ve yavaş bir oyun oynadığımız 23 eylül 2018 akhisarspor galatasaray maçı sonrası yoğun eleştirilere maruz kalıyor. ancak o maçın esas kötüsü garry rodrigues'di. bana göre burada açık şekilde hedef olmuş sinan gümüş. evet o da kötüydü ama oyuncunun galatasaray'daki varlığına saldırmanın anlamı yok. kanat rotasyonu anlamında fatih terim'in elinde her türlü imkan fazlasıyla var. bu bölgeden performans alamıyorsak teknik heyet sorumludur.

    takımlar maç kaybedecek, oyuncular kötü oynayacak. futbolun içerisinde bu var.
    ancak şu unutulmasın emre akbaba, sinan gümüş, yine sebebini anlayamadığım şekilde çok eleştirilmiş ozan kabak, yunus akgün, serdar aziz, eren derdiyok, ömer bayram... bu isimler bizim yabancı sınırına karşı kozlarımız.

    bakın galatasaray'ın türkleri performans gösterdikçe yabancı sınırı tartışmaları ortadan kalkıyor.

    sinan ister 40 dakikalık oyuncu olsun, ister 60, isterse de 90 galatasaray için bir değerdir. üstelik sezon başından beri de hiç fena oynamıyor. daha da önemlisi rakiplerimizin türklerinden daha iyi bir isim.

    bana göre ndiaye, muslera, donk, fernando, belhanda, onyekuru, rodrigues, nagatomo, linnes, mariano gibi futbolcularımız olabilmesi için sinan gümüş ve diğerleri gibi türklere sahip olmalıyız.

    kaldı ki sezon başından beri takımın en önemli gücü kanatları. en büyük sorunu ise topu defans hattından çok zor çıkarmamız. biraz sabredersek ozan kabak bu konuda önemli insiyatif alacağını gösterdi.

    bence belhanda ve feghouli de dahil kadromuzdaki her oyuncuya ihtiyacımız var. kadromuzda oldukları sürece değerlendirmeliyiz. rakiplerimizin aksine çöp oyuncumuz çok az. hatta yok gibi. ahmet çalık ve zamanı dolmuş selçuk... bir 3.'sü aklıma gelmiyor. kıymetlerini bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın