• 14
    sevgili galatasaray'lılar,
    (bilhassa istanbul'da yaşayanlar)

    18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı biletleri, stsl maçlarının yaklaşık 2 katı fiyatı olmasına ve maça daha 5 gün olmasına rağmen muazzam bir satışla ilerlerken, 1 gün kalmış 14 eylül 2018 galatasaray kasımpaşa maçına satılan bilet sayısı daha az.

    şampiyonlar ligi cazibesini anlıyorum. hatta maç 22:00'de olacağı için iş çıkışı yetişmesi, şehir dışından gelmesi paşa maçına göre daha kolay onu da anlıyorum. lakin bu işlere yıllarını vermiş biri olarak işten erken çıkma, farklı şehirden gelme, trafik vb. durumların bizim gibi fanatiklere engel olmadığını da çok iyi biliyorum.

    üzüntüm paşa maçında 35.000'i aşamama tereddütümdendir. ligin en iyi başlangıç yapan takımına karşı kritik bir maç oynayacağız. kulübümüzün geleceği, seneye yine şampiyon olup şampiyonlar ligine katılması bu maçlara bağlı değil mi? lig lideri ile oynamak ve bu maçı kazanarak moskova maçına çıkmak çok önemli değil mi?

    ülke sorunları, maddi problemler varken, ucuz-bedava bilet arayışı sözlük dahil her yerde had safhada iken moskova maçına 7. kategoriden 400 tl'ye bilet alan kardeşim, paşa maçına 200 tl'ye neden almasın?

    lütfen, imkanı olan herkes, her maça gerekli ilgiyi göstersin. zorunlu sebepler dışında "paşa maçına gitmem ama salı akşamı şampiyonlar ligi'ne gideceğim" demesin. gidemeyenler aktarsın.

    başka galatasaray yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın