• 1668
    türk insanının büyük çoğunluğu reaksiyon göstermeyi, tepki koymayı bilmiyor. çoğunluk biat kültürüyle, ''devlet baba'' kavramıyla yetiştirilmiş. devlet bir karar aldı mı o eleştirilemez gözüyle bakılıyor. o kararı eleştirenler ya anarşist, ya terörist, ya da fetöcü oluyor. halimiz bu işte. önümüze ne konsa yiyoruz. şimdi de yabancı sınırını afiyetle yiyeceğiz.

    passolig boykotunda bunu hepimiz yaşadık. boykota başlayan hiç kimse bunu kararlılıkla sürdüremedi. zaten kadayıf götlüler passolig kartı daha ilk haftadan koşa koşa gidip aldılar. tuttukları takımı bahane ettiler hemen. ''galatasaray'ı izlemeden/görmeden yapamam ben abi'' diye şirinlik bile yaptılar. biz boykot yapanlar galatasaray'ı sevmiyormuşuz gibi. direnmek bir karakter meselesidir.

    şimdi bu kuralda da benzeri olacak. devlet destekli federasyon her şeyi yapar artık. onları eleştirip karşı çıkmak anarşistlik çünkü. anarşist damgası yemek istemiyorsak susmamız lazım. federasyon isterse bu ligde sadece trabzon doğumlu gençleri oynatır. kimse de gık diyemez. hatta kadayıf götlüler ''abi altyapıyı trabzon'a taşıyalım'' filan derler.

    afiyet olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın