• 19949
    ben bu takım hakkında yapılan bu kadar büyük yangını gerçekten anlamıyorum. ligde rakiplerden fenerbahçe takım olana kadar ligi kaybeder yazdım. hala puan kaybediyorlar. ikinci yarı açılacaklar ama şampiyonluk gidecek.

    beşiktaş ise medel'de ısrarcı olduğu için oyunu tamamen orta-kafa-gol'e çevirdiler. ortadan hiç gidemiyorlar. atiba gelene kadar ligde 2-3 maçta bir takılacaklar çünkü beşiktaş'ın bariz futbolunu kilitlemek çok kolay. kaldı ki atiba o yaşta %kaç gelecek o bile belli değil. talisca kilit açamayınca kral çıplak oldu. geçen seneden beri böyleler ama hala aynı yanlışta ısrar edip oğuzhan'ı ıslıklamaları bizim açımızdan harikulade. pitbul medel sen çok yaşa!*

    bizde ise ndiaye 1 aya hazır olur. trabzon maçında hiç hazır görmedim. ondan sonra bizim lig santrafora falan bakmaz. anadolu'ya üst üste koyar geçeriz. bizim takım 3-4 sene önceki uyuz takım değil. santrafora kalas koysan atacak. trabzon'da yapılan yanlışları zaten yazdım daha önce. sezon başı orta sahada top kullanma problemi çözülmemişken bize her maç ilk 30dk deli gibi galatasaray presiyle bastıran trabzon'a topu bırakmamak büyük hataydı. hele mariano'nun önüne sinanı atıp kolay çalım yiyen maicon-mariano ikilisini yalnız bırakmak intihar oldu. taktiksel bir sıkıntı oldu orada. bu kadar yangına gerek yok.

    en büyük sıkıntı yine başakşehir olacak. sırf lig şampiyonluğu için avrupa'dan elenen*, 2 kulvarda gidecek ve kadrosu çok kaliteli bir takım var.

    yangın yapılacak tek yer şampiyonlar ligidir. ligde şampiyonluğun en büyük adayıyız arkadaşlar. ama şampiyonlar liginde 21 kişilik kadro ve santrafor eksikliği kendini belli eder. kura kolaydı falan geçiniz. orada bulduğunu atmalı takım, ligdeki gibi oyunu kabul ettirmek kolay olmaz. yönetimin fiyaskosuna bu açıdan çok kızıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın