resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 16771
    --- alıntı ---

    trabzonspor deplasmanında maça tandemde 2 tane kağnıyla başlayıp, yetmezmiş gibi ikisini de orta sahaya kadar çeken ve haliyle golleri de kalesinde gören teknik direktör. bu rakibi küçümsemektir. arkada ahmet - maicon, göbekte emre - belhanda. ben mi yakalayacaktım hocam geride kaçanları? serdar sakat değilse niye ilk 11'de yok? ndiaye hazır değilse donk niye oynamıyor?

    4-1-4-1 denen garabetle geçen sezon kadroda gomis olmasına rağmen deplasmanlarda ölüp ölüp dirilmedik mi hocam? bu sezon aynı dizilişin üstelik eren derdiyok'la işleyeceği fikrine nerden kapıldın? geçen hafta 6 atan kadroyu tekrar çıkardım diyorsun, o kadro o maçın ilk 45 dakikasında pozisyona giremedi, sinan'ın saçma bir golüyle farka gitti. aynı maçları izlemiyor muyuz hocam?

    her zamanki gibi olmayacak futbolculardan olmayacak işler bekliyor. bunlarla oynayacaksan 4-4-2'ye döneceksin hocam mecbursun. gomis'le oynatamadığın oyunu eren'le oynatamazsın. olmaz yani. bak trabzonspor deplasmanından isabetli şut çekemeden rezil olup dönüyoruz. bu takım doğru dizilişle kazanamaz mıydı maçı?

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın