resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 16769
    eminim ki milli maç arasında haldır haldır çözüm üretmeye çalışacaktır. hayırlı mağlubiyet tabirini sevmem, mağlubiyetin hayırlısı olmaz bana göre ama dersler çıkarılabilir. bu noktada bundan sonra ''zorunda kalmadıkça'' ahmet, belhanda ve sinan ile başlayacağını düşünmüyorum. bu üç isimden yalnızca sinan hamle oyuncusu olabilir, o da forvet olarak.

    kazanan kadroyu bozmak istememesini anlayabiliyorum. kendince haklıdır da. ama içerde oynanan ölü alanya ile, deplasmanda sürekli sıkıntı yaşadığımız trabzon maçı aynı değildir. hocanın dünkü en büyük hatası, fernando'nun yanında belhanda ile başlamaktı. bunu kırmızı kart gördüğü için söylemiyorum. kadrolar açıklandığında arkadaşıma büyük hata yaptığını söylemiştim. nitekim kırmızı kart görene kadar belhanda'lı orta saha yol geçen hanına dönmüştü. badou hazır değilse, bu sert maça donk ile başlamalıydık.

    hocam elbette sana güvenimiz sonsuz, senden iyi bilecek halimiz yok ama bu takımda serdar aziz eğer allah gecinden versin vefat etmemişse şu korkunç defans hattında ilk sırada tahtaya adı yazılır.

    allah yardımcımız olsun, yanındayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın