resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 16749
    hâlâ imparatorumuz olan ve hep öyle kalacak kişidir. 1 eylül 2018 trabzonspor galatasaray maçında yaptığı hataları dile getirmek de görevimizdir. herkes eleştirilebilirdir ve eleştirimelidir. eleştirilerde art niyet yoksa şayet herkesin gelişimi için faydalıdır.

    transfer süreci hocamızı mental açıdan yorduğunu ve konsantrasyonuna zarar verdiğini düşünüyorum. yoksa 27 ağustos 2018 galatasaray alanyaspor maçını baz alarak bu deplasmana çıkmazdı diye düşünüyorum. alanya oldukça zayıf olmasına rağmen onlara karşı bile ilk yarı zorlandık.

    trabzonspor' un ön alanda presle başlayacağını hemen herkes bekliyordu ki aynı şekil oldu. deplasmanda tribün desteğiyle birlikte, hocanın bunu akıl edemediğini düşünmek istemiyorum. zaten trabzonspor' un oynayabildiği başka bir oyun da yok. biraz daha sert başlamalıydık en önemli eksiğimiz buydu.

    hocanın hatalı tercihlerine, rezalet oyuncu performansları eklenince bu sonuç kaçınılmaz oldu. ülkemizde ki genel mantık kervan yolda düzülür olduğu için, bu sene sonuç hem hocamız için hem oyuncular için hem de yönetim için faydalı olmuştur.

    not: hocamızın her zaman arkasındayız, hep destek tam destek ancak hepimiz galatasaray' ın menfaatleri için bir şeyler yapmak istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın