aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5255
    şu saatten itibaren ultraslan dahil otuz milyon galatasaray taraftarı, eleştirileri derin dondurucuya koyup, tüm gücümüzle başarıya odaklanmalıyız.

    her şerde bir hayır gizlidir. bence o gizli hayır, olağanüstü hızlı forvetlerden kurulu bir hücum hattı oluşturmak. bu sezon türkiye liginde en azından yarım sezon denemek zorunda kalacağız ve iyi sonuç alacağız.

    üstelik rakiplerimizi düşünürsek fazla sıkıntıya da gerek yok. çünkü dört santraforlu beşiktaş'ta tek santrafor bile yok sayılır. fenerbahçe'de soldado olmuyor, frey alışana kadar sezon biter, slimani santrafor değil kanat forvete daha yatkın ama kanat da değil. yani slimani mevkisiz oyuncu. e bu durumda onlar milyonlarca euro ödeyerek santraforsuz sezona başlarken bizim derdimiz ne.

    şampiyonlar liginde biraz handikap gözüküyor ama orada 4-6-0 bizim için en iyi seçenek. gomis olsaydı bile 4-6-0 oynamalıydık. çünkü gomis, hızlı, adam eksilten bir santrafor değildi ve üstelik kafa topları da zayıftı. yani şampiyonlar liginde gomis bizim için dezavantaj olabilirdi.

    şampiyonlar ligine deplasmanlarda emre-rodriguez-henry-sinan (feghouli) dörtlüsüyle, asy'deki maçlara sinan'ın yerine eren ile çıkabiliriz.

    daha bir çok seçenek var ve bütün bunlar (benim düşündüklerim de dahil) eminimki fatih terim ve ekibinin masasındadır. biz fatih hoca ve ekibine ve de yönetime tam destek verelim gerisi fatih terim, allah kerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın