• 19838
    kalecisi tartışmasızdır, yine sahadakiler içinde en çok güven verendir, ligin açık ara en iyisidir ve kaptandır. 2. kaleci falan bırakın bizi, dünyadaki çoğu takımda yok. dert etmemek lazım.

    bek rotasyonu türkiye'nin çok üstündedir. mariano ve nagatomo bana göre ligin en iyi 3 bekinden ikisi. diğerine de adriano derim ama onun oyun karakteri nagatomo ile çok farklı o yüzden aynı sınıfa koymam. yedekte de tudor döneminde sol bekte, terim döneminde sağ bekte çok iyi iş yapmış linnes gibi karakterinden ve disiplininden emin olduğumuz bir adam var. bir de ömer bayram geldi, tartışmasız bir mevki. ligin bekler konusunda da en iyisiyiz.

    muhtemelen stoper ikilimiz maicon-serdar olacak. bana göre hiç de fena olmayan bir ikili. maicon geçen sene başındaki performansını veya bu sene başındaki performansını sürdürürse, serdar da zaten bana göre ligimiz için gayet iyi olduğundan stoperlerden yana çok sıkıntım yok. şampiyonlar liginde de idare ederler diye düşünüyor ve temenni ediyorum. bana göre bu ikilinin 1. yedeği donk olacak, şampiyonlar ligini bilemem ama geçen sene izlediğimiz donk'un ligde stoperde idare edeceğini düşünüyorum. ahmet ise bana göre 4. stoperimiz ama hoca için 3'tür belki de bilemem. yine de stoper rotasyonunun takımın geri kalanına kıyasla daha zayıf olduğunu kabul etmek lazım.

    orta sahaya gelince... yıllar sonra sanırım orta saha rotasyonumuz tartışmasız bir hale geldi. defansif orta saha olarak fernando ve eksikliğinde yine gayet iş yapabilecek donk, 8 numara olarak ndiaye, belhanda hatta zaman zaman emre akbaba var. bunların yanında da kendisini sevmesem de hocanın sezon içinde verim alacağına inandığım selçuk var. bu mevki şimdilik gayet iyi görünüyor.

    kanatlarda da yine orta saha gibi gayet yeterli bir rotasyona sahibiz. garry ve onyekuru şimdilik taraftar ve muhtemelen hoca için iki kanadın sahibi. bunların arkasında da sinan, feghouli, muğdat var. kanat rotasyonu konusunda sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum. hocanın feghouli ve sinan'dan da bu mevkide fazlasıyla katkı alacağını düşünüyorum hala. ayrıca yunus'u da unutmamak lazım.

    gelelim forvete... işte dananın kuyruğunun koptuğu yer. takımın en zayıf karnı, hem nicelik hem nitelik bakımından. tam anlamıyla forvet olarak bir tek eren var, bunun yanında da tam olarak ne kadar forvet emin olamadığımız muğdat, forvet oynar mı bilinmez sinan ve forvet oynadığı rivayet edilen onyekuru. maalesef bu forvet mevkisi biraz tadımızı kaçırdı ama yapacak bir şey de yok.

    yine de kadromuzun hiç fena olmadığını düşünüyorum. umarım ocak ayına kadar forvet mevkisini ya eren ile, ya alternatifini çıkartarak ya da sistemi değiştirerek kapatırız.
    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın