• 117
    yahu bir siz biliyorsunuz amk. tamam kardeşim sen cefakar taraftarsın. aynen kardo beraber yüdürük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda. 20 yıl şampiyonluk göremedik falan. tamam kral sensin.

    ulan burada kimse neden firmino'yu alamadın, modeste'ye neden 7 milyon imza parası vermedin de getirmedin demiyor.

    elindeki "tek" forveti satıyorsun, yerine adam almıyorsun.
    elindeki "tek" sağlam stoperi (serdar'ın 10 maçta bir sakatlandığını düşünürsek) son dakikada 2 milyon eur için yollayacakken allah yüzümüze gülüyor da adam kalıyor takımda. zira eminim bu süre zarfında aynı kalitede bir tane adam bulamayacaklardı. nereden mi biliyorum? koca yaz sürecini sadece denayer peşinden koşarak geçiren adamların ikinci ya da üçüncü alternatifleri olduğunu sanmıyorum.

    ffp dediğiniz şey 2 haftadır yok. transfer sezonu başladığında da vardı, başlamadan önce de vardı. amerika'yı yeniden keşfetmiyoruz. herkes her şeyin farkındaydı. buna göre girdik transfer sezonuna ama arkadaş 80 günde 1 tane bile forvet bulamamak, 1 tane bile stoper bulamamak ki takımdakileri de yolluyorsun bu arada, beceriksizlik, amatörlüktür.

    ne yapalım istiyorsunuz amk, aaaa süper ya fatih hoca'nın kucağına eren'i bırakıp al bununla ligi kazan, cl'de üst tura çık falan dedikleri için tebrik mi edelim?

    emre, nagatomo ve ndiaye transferlerinin yarattığı bütün olumlu havayı bu amatörlük maalesef sıfırladı. beyler farkında mısınız eren sakatlanınca adamın yedeği bile yok. ne muğdat ne de onyekuru tam bir forvet değil.

    seviyorum sizi yangıncı taraftar. hamza'yı, umut'u, prandelli'yi, mustafa denizli'yi, dursun ve avarelerini bu yangıncı taraftar gönderdi.

    tekrar söylüyorum, burada kimse modeste'ye 7 milyon imza parası nasıl vermezsiniz de getirmezsiniz demiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın