• 417
    komik komik argümanlarla eleştirilen yönetim. tabiri caizse şimdi de menajerlere domalmaması sorun olmuş.

    beşiktaş becerebilse takımın çaycısını bile satar. peki nerde? 2018 dünya kupası'nın yıldızı vida'yı satabiliyorlar mı? ya da negredo? babel? lens? quaresma? pepe? nedenini anlamak için oyuncuların maaşlarına bakmak yeterli. e hani dahiydi, çok iyi beceriyorlardı bunlar bu işleri?

    menejere domalmakla olmuyor o iş. kalmak isteyen adamı satamazsın bu bir. yüksek maaşlı adamın talibi çıkmaz bu iki. sendekiler hem kalmak istiyor hem de yüksek maaş alıyorsa yapabileceğin bir şey yok demektir. dünya piyasası genç ve zıpkın gibi adamlarla doluyken kimse senin istenmeyenlerine milyonları dökmez bu da üç.

    acı çekmeden olmuyor arkadaş. bu dağ gibi borç ve geçmiş kötü yönetimlerin hataları bir çırpıda temizlenmez. dortmund bile kaç senede toparladı ki para birimleri serbest düşüşte değildi.

    bana kalsa emre akbaba'yı anca seneye bonservissiz alırım. yunus, celil, doğan can, alper... bu adamlardan olacak. oldurmak için uğraşacaksın.

    yedik yedik galatasaray bitti. şımaracak durumda değiliz. tüketim kültürünü bırakıp üretime geçmezsek batarız.

    bence doğru yolda, doğru işleri yapıyorlar. desteğim devam etmekte. galatasaray'ın parasına sahip çıksınlar, menejerleri zengin etmesinler. sonuna kadar arkalarındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın