2009-10 Türkiye Süper Lig 14.Hafta Maçı
20:00 Bursa Atatürk Stadyumu
1 - 0
  • 108
    beklerimizin hücuma katılma isteginden dolayı savunmayı unuttukları mac. sabri ile hakan sık sık adam kacırdılar. bursa saglı sollu ataklarla gol bulmaya calıstıysa da franco yan toplarda bugün cok iyi. sadece bir pozisyonda boşa cıkar gibi oldu ama onda da bursaspor oyuncusu topu ıskaladı zaten. yalnız bursaspor'un direkten dönen topu gol olsaydı franco'yu ilk defa eleştiricektim sanırım. o noktadan ne kadar sert vururlarsa vursunlar, üstelik top köşeye degil de üst direge dogru hafif saga cekerek gidiyorsa, senin de boyun 1.90 civarı ise o topu kornere celmelisin cano. öyle cano dedigime bakma. pozisyon esnasında sinirlendim. sonra gecti gerçi. takma sen kafana. öyle eser gürlerim ben.

    ilk yarının en iyi ismi ise bana göre servet'tir. istedigim servet gibi oynamıştır. ayakları yere saglam basan, kendisine carpan rakibin sendeledigi servet. top göstermedi aslan parcası.

    yalnız ikinci yarı beklerimiz böyle devam ederse gol yememiz kuvvetle muhtemel. kendi kendime "dur bakalım bi sakin ol lan." deyip ikinci yarıya geciyoruz. rastgele.
App Store'dan indirin Google Play'den alın