• 19635
    asıl sorunun defans merkez, orta saha ve forvetteki kadro mühendisliği eksikliği olduğuna inandığım takımım. şöyle ki; defansımızın ortasında görev yapan maicon, serdar, ahmet çalık üçlüsünden hiçbiri lider karakterli oyuncular değiller ve ortak özellikleri oyun kurarken ve savunmadayken basit hatalar yapmaları. yani bu isimlerin oluşturacağı herhangi bir defans hattı hata yapmaya oldukça müsait ki yapıyorlar zaten.

    orta sahaya baktığımızda ise selçuk, fernando, donk, belhanda'nın bana göre ortak eksiklikleri; günümüz futbolunda orta sahanın olmazsa olmazı dinamizm. selçuk, donk ve fernando maalesef çok ağır kalıyorlar öyle ki ne fernando ve donk bir melo etkisi yaratabilirdi ne de selçuk ve belhanda'dan orta sahada hareketli olmaları, fatih hoca'nın istediği gibi oyunu yönlendirmeleri ve topa sahip olmaları beklenebilirdi.

    forvet bölgemiz ise bu yıl daha çeşitli olsa da hala fatih hoca'nın istediği gibi sırtı dönük oynayabilecek bir oyuncumuz yok.

    evet geçen yıl şampiyon olduk ama bu kadroyu kim oluşturduysa bayağı eksikleri olan bir kadro oluşturmuş. burada hiç suçu olmayan bir yönetim ve fatih hoca'mız vardı geçen sezon ama artık geçen sezon bitti ve biz şampiyonlar ligi gibi bir kulvarda da boy göstereceğiz. bu yüzden acilen gerekli hamlelerin yapılması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın