resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5892
    kendisini zerre kadar sevmem de teknik direktör bu ister de ister. messi'yi de ister ronaldo'yu da ister. senin kulup yönetimi olarak bir dur noktan olması lazım. bir mali tablon var ve teknik direktörün bir futbolcu istediği zaman onun uzun vaadede kulupten maddi olarak ne kadar para alacağını, bonservisini, imza parasını gözönünde tutup ona göre futbolcu alman lazım.

    şuanda mustafa cengiz yönetiminin taraftar tarafından eleştirilmesindeki en büyük sebep transfer yapmamasıdır. peki yapamaz mıydı , pekala kalburüstü futbolcular ile takımı doldurup yüksek bonservisler ödeyerek futbolcu satın alabilirdi. ama yapmıyor neden kulup zaten batık haldeyken daha da kötü sonuçlarla ile karşılaşmamak adına saldırmıyor.

    dursun özbek ve kardeşi bunları düşünmeden sırf taraftara şirin gözükmek ve yeni seçimi kazanmak adına cenk ergün'e tam yetki verip alabildiğin kadar adam al para sorun değil talimatı verdi.

    ve bu mali tabloda olmamızın en büyük sebebi geçtiğimiz sezon yapılan bu büyük transfer yanlışlarıdır. yani tudor aldırdı başımıza belaya soktu diye burdan adama yüklenmek hata. yabancı teknik adam bir yerli teknik adam gibi kulubun menfaatleri düşünmez. her istediğini almaya kalkarsan bu şekilde batarsın.

    kendisi galatasaray için zaten oldu bittiye getirilip taraftarın da gazı ile takımın başına getirilmiştir. en az yönetim kadar taraftar da bu adamın getirilmesinde hatalıdır. dursun özbek taraftara sus payı olarak getirdi ve başarısız olundu. ha ilk 7 hafta ben de desteledim kendisini. ama fikstür avantajı bitince takke düştü kel gözüktü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın