• 11862
    tutkunu olduğumuz bu oyun performansa dayalı ve en önemli kısmı da rakip ile oynanıyor.

    yani? ne alaka şimdi bizde biliyoruz çok basit birşey bu diyorsunuz. iyi de arkadaşlar birçok entryden bunun böyle olmadığı anlaşılıyor. hocayı herkes sever, babası gibi gören de vardır. herr maç başka oyun oynanır biz aynısını oynamaya çalışsak bile. zemin, fikstür, hakem, saat, rakibin durumu, hocası , stoperi vs. bu değişen anlara göre yanıt veriyor hoca ya da oyuncular dolayısla hata da yapıyorlar. son şampiyonlukta kasımpaşa maçının ikinci yarısı donk'u stopere çekmesi mesela. biri çıkıp hoca hata yaptı diyince onun artılarını inkar ettiği görmediği düşünülüp karşı saldırıya geçiliyor. benim en beğendiğim yanı 2000 li yıllara doğru olan terim değil sürekli güncelledi ve adapte oldu oyuna. elbette bazı eksikleri var pep'in yok mu sarri'nin ya da morinho'nun.

    burada sevdiğimiz takımın daha iyi olmasını hepimizin arzu ettiğine inanıyorum. biraz daha aklı selim davranarak birbirimize bir takım etiketler yapıştırmayalım. çok rahatsız oluyorsak ve bunu tatlı dil ile ifade edemeyeceksek engelle özelliği var.

    ayrıca şunu da söylemek istiyorum. takımımız çok daha iyi bir oyun oynayacak. 2-3 transfer olacaktır ama olmasa bile bundan eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın