• 19595
    mevcut şartlar ve alınan aksiyonlar göz önüne alındığında 2018-2019 sezonu için hedeflerini net belirlemiş takımımızdır.

    1. öncelik ligi şampiyon tamamlamak. geçen sene şampiyon olan takım neredeyse hiç bozulmadı, üzerine birkaç küçük takviye de yapıldı. galatasaray için şampiyonluk harici her sonuç başarısızlıktır zaten. dolayısıyla bu duruma kimsenin itirazı yok, olamaz. şampiyonlar ligi katılımı ile gelecek paraya seneye de çok ihtiyacımızın olacağını şimdiden görmek de çok zor değil.

    2. şampiyonlar liginde gruptan çıkmak gibi bir derdimiz yok. zaten şayet gruptan bir şekilde çıkarsak (aşırı çiçek bir kura veya ekstra performanslar ile) kadro derinliği 2019 şubatına kadar 3 kulvarı götürecek yeterliliğe sahip değil. bu durumda öncelik olan lig şampiyonluğu da tehlikeye girecektir. hedef, ezilmeden savunma futboluyla kazasız belasız 6 maçı atlatmak.

    3. türkiye kupası gençler için oynama fırsatı. son dönemde alt yapıdan çıkarılan ve transfer edilen 1998-2000 jenerasyonu gençlerin maç tecrübesi edinmeleri, hocaya ve camiaya kendilerini kanıtlamaları için harika fırsatlar olacak. çünkü as kadro şu an rotasyon yapabilecek kadar dahi derin değil. sadece 3 stoper ve 2 santraforumuz var. kupa için çeyrek görür veda ederiz diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın