resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3112
    menajerinin bize söz verdiler, performansa göre zam yapacaklardı açıklamasının hukuki hiçbir karşılığı yok. dursun sizi de kandırmış işte. hadi biz normal taraftarız, sen ise profesyonel olarak menajerlik yapıyorsun. senin böyle bir şeyi ileri sürme hakkın yok. bir şekilde yazılı metne bağlanmadıkça ki performans-prim maddeleri olabilir, bu sözlerin hiçbir değeri yok. ahbap değilsiniz ki iş yapıyorsunuz burada.

    ayrıca gomis'in talimatıyla menajeri bu yönde hareket ediyorsa bu kulübün halinden gomis hiç anlamıyor demektir. satış olmadan transfere bile para bulamıyorken, ffp anlaşmasıyla gittikçe köşeye sıkışmışken bize yap bir güzellik abi diyor. marsilya'dan da benzer sorunlardan dolayı ayrılmıştı. kendisi için bir şey de diyemem, sadece artık emekliliğini düşünüyor derim.

    bir de galatasaray keriz alıcı olarak gözüküyor kaç senedir. içeride de böyle, dışarıda da böyle. anadolu kulüpleri de böyle, avrupa kulüpleri de böyle. üstüne futbolcularımızın bazıları yata yata para kazanınca diğer futbolcularımız da yanlış anlıyor kulübü. yok oğlum galatasaray'da para. geçti o devirler. maaşlarını zor ödüyoruz, bir de zam istiyorlar. demek ki bir an önce alıcı konumundan satıcı konumuma geçmemiz lazım. deniz bitti, anlayın artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın