resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2499
    kendisine güvenip yola çıkılmamasını öneren galatasaray taraftarı var.

    ben de şöyle söylemek istiyorum, her futbolcusu alternatifli bir kulüp yok. hele hele galatasaray gibi ekonomisi çökmüş ve yabancı sınırından dolayı da hareket alanı çok dar bir camiada bunun olması mümkün değil.

    eldeki stoperler kimler? maicon ve serdar aziz. muhtemelen bu bölgeye bir transfer daha gelecek. en çok istenen isim denayer olduğuna göre onun da alındığını farzedelim. şimdi serdar aziz'e alternatif mi yaratmak istiyorsun? galatasaray'ın kesesine ve beklentilerine uygun türk defans oyuncusu var mı?

    var. bir tane. onun da adını fatih terim söyledi zaten. ozan kabak. ozan kabak kimin futbolcusu? bizim. o halde ağlamaya, zırlamaya gerek yok. çünkü tek çare bu ve o çare de kullanabileceğimiz opsiyonlarımız içerisinde. bundan başka mantık dışı isteklerle koparılan yaygara yangıncı taraftar yapar adamı.

    ha diyosan maicon'u satalım, feghouli'yi satalım, carole'ü satalım, rodriguez'i satalım, gomis'i satalım, belhanda'yı satalım... olmuyor işte. sen satalım diyince futbolcu satılmıyor. elindeki mal iyi de olsa alıcısı çıkmıyorsa satamıyorsun. ha illa satacam diyorsan da yok pahasına satarsın. görüyorum kimi taraftarı, rodriguez'i 20'ye, 30'a okutuyorlar, gomis'le çeşitli fantaziler deniyorlar. olmuyor işte. kimse sana o paraları vermiyor. verecek olsa da vermiyor çünkü ligin dandik, ekonomin bok gibi olduğundan pazarlık gücün yok, futbolcuların şampiyonlar ligi'nde boy gösterip başarılı olmamış geçtiğimiz sezon. yani evdeki hesap çarşıya uymuyor.

    transfer edebilirsek denayer'i; serdar aziz'in alternatifi maicon olur, denayer'in alternatifi de ozan kabak olur. ozan kabak arzu ettiğimiz seviyedeyse veya o seviyeye çıkarsa sorun yaşamayız. yok eğer değilse o zaman sorun yaşarız. realite bundan ibaret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın