• 19376
    nitelik olarak eksik gördüğümüz noktaları uzun uzadıya sıralayabiliriz lakin sayısal olarak doldurmamız gereken bölgeler var. bunların başında da kaleci geliyor. muslera, en iyi ihtimalle çeyrek finalde elense dahi yaklaşık 3 hafta sonra takıma katılacak ve muhtemelen galatasaray'ın ilk resmi maçında kalede yer alamayacak. böyle bir durumda kaleye koyabileceğimiz, resmi maç kaldırabilecek ağırlıkta tek bir kaleci mevcut değil. öncelikle bu sorunu çözmemiz gerekiyor.

    bir diğeri ise stoper bölgesi. serdar, maicon, ahmet çalık dışında başka bir stoper oyuncusu kadroda yer almıyor. sezona başlarken burayı sayısal anlamda en az dörde çıkarmamız gerekiyor.

    sonuncusu ise forvet. bütün sezonu neredeyse gomis ile geçirdik ve akhisar maçında gördüğü kırmızı kart ve kayseri deplasmanı dışında neredeyse maç kaçırmayan bir gomis vardı. üç kulvarda yarışacağımızı ve bu yarışma alanlarından bir tanesinin şampiyonlar ligi olacağını hesaba katarsak buraya da, eren'in durumuna göre, en az bir transfer gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın